Aktuelt

Har du en idé til kulturlivet i Halden? Nå kan du mellom 15 og 25 år søke om penger!

Halden kommune satser på Ung kultur og lanserer en ny tilskuddsordning som er skreddersydd til kulturaktiviteter av og for unge.

Nå åpnes det for avlastning og tidsbegrenset opphold i helsehusets toppetasje

I Halden helsehus’ 5. etasje åpnes det det opp for avlastning og tidsbegrensede opphold. De første pasientene var på plass 17. april.

Landmålere skal male hvite firkanter på bakken

Disse merkene skal brukes til flyfotografering av kommunen på vegne av Kartverket og må ikke fjernes.

Viktig mobilutbygging gjennomført 

Siden 2021 har Halden kommune samarbeidet med Telenor om å få på plass fem mobilmaster i Haldendistriktet. Nå er den femte masta montert og enda flere haldensere har fått god dekning. 

"Ung i arbeid" – en mulighet for din bedrift

Vil du være med å gi ungdommer i Halden sin første arbeidserfaring og samtidig sikre deg nyttig arbeidskraft? Nå kan din bedrift få være med å møte motiverte arbeidssøkende unge på en egen jobbmesse. 

Starter utleie av elsparkesykler

Snart kan du leie elsparkesykler i Halden. Tydelige lokale regler basert på andres dårlige erfaringer, kombinert med teknologiske løsninger, skal sikre fornuftig bruk. 

Vaksine mot apekopper

Personer med økt risiko for smitte tilbys nå vaksinasjon mot apekopper. I Østfold er det Fredrikstad kommune som tilbyr vaksinering til utvalgt risikogruppe.

Regulering av TikTok og Telegram

Halden kommune følger anbefalingen fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet om bruk av appene TikTok og Telegram.

Vann og avløp - Næridsrød

Halden kommune skal oppgradere vann- og avløpsledninger i Næridsrødveien. Arbeidet i Næridsrødveien starter i slutten av mars 2023. 

Halden videregående skole har vunnet Byggeskikkprisen 2022

Hedersprisen ble tildelt Halden videregående skole 29. mars, med hederlig omtale til  Sølvgata 15 og Godshuset, som også var finalister.