Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Spennende samarbeid

Halden videregående skole og Halden kommune har et samarbeid som innebærer "salg" og markedsføring av en helt spesiell vare.

Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for ny søknadsrunde om strømstøtte

Frivillige lag og foreninger kan nå søke strømstøtte igjen. Fristen er 15. februar kl. 13.00.

Forberedelser til flom

Det er svært mye vann i Haldenvassdraget nå og derfor har Halden kommune iverksatt forberedelser for å kunne håndtere en eventuell flom. Har du virksomhet i nærheten av Tistedalsfossen må du lese dette.

Er du på utkikk etter sommerjobb?

I våre helseavdelinger trenger vi ferievikarer. Vi har mange dyktige medarbeidere som skal avvikle ferie og derfor trenger vi din kompetanse i sommer.

Trenger bolig til flyktninger

Halden kommune skal bosette flere flyktninger. Har du en bolig du vil leie ut til flyktninger, må du registrere den her.

Telefonsalg av radonmålinger er ikke på oppdrag fra kommunen

Halden kommune har fått flere henvendelser fra innbyggere som har blitt kontaktet av et firma som vil selge radonmålinger. Det fremstår som om disse målingene er pålagt av kommunen. Dette stemmer ikke.

Stenger testsenter på Svinesund

Regjeringen har bestemt å stenge testsenteret på Svinesund for godt. Dermed fjernes koronaberedskap på grensen og 35 personer mister jobben.

Kulturkirken Immanuel – en ny kulturarena

Avtalen ble signert 5. januar, og åpner dørene for flere kulturarrangementer i Halden .

Kvoteordning på Rokke avfallsanlegg

Kvoteordningen trer i kraft 1. januar 2023. Hver husholdning får 2 leveringer på Rokke per kalenderår.

Døde duer

De siste ukene er det observert flere døde duer i Halden sentrum. Nå har vi fått svar på prøver tatt av Mattilsynet.