Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Koronamedisin for de i høyrisiko-grupper

Helsedirektoratet anbefaler at personer med høy risiko for å utvikle alvorlig sykdom ved covid-19 får tilbud om behandling med legemiddelet Paxlovid.

Ekstra sosialhjelp før jul

Alle som mottar sosialhjelp i desember, kommer til å få en ekstra utbetaling fra NAV. I Halden er utbetalingene startet.

Neste års budsjett vedtatt

Kommunestyret vedtok torsdag kveld Halden kommunes budsjett for 2023.

Inngår forlik om Os-prosjektet

Endelig er uenigheten om forurensede masser og forsinket oppstart av Os-prosjektet løst. AF og kommunen er blitt enige om en betaling som er flere titalls millioner under opprinnelig estimat.

Åpnet nytt vannbehandlingsanlegg

Torsdag skrudde ordføreren på krana som slapp drikkevann fra Asak ut på drikkevannsnettet for første gang. Med åpningen av et nytt vannbehandlingsanlegg ved Femsjøen, styrker Halden kommune sikkerheten rundt haldensernes drikkevann.

Skatt gir flere millioner til Halden

Halden kommune får 42 millioner kroner mer i skatteinntekter enn ventet. – Dette er gledelig, men likevel utfordrende.

Snørydding og strøing

Vinteren har kommet og vi er godt i gang med brøyting i Halden. Alle brøyteroder blir tatt fortløpende og strøing blir startet ved behov.

Konfliktrådet Øst trenger flere meklere

Er du en engasjert person med ledig fritid og lyst på nye utfordringer? Konfliktrådet Øst trenger flere meklere i Halden.

Skøytesesongen er her!

Halden kommune har denne uka jobbet med klargjøringen av skøytebanen i Busterudparken. Isen er klar for skøytegående fra fredag kveld.

Elvepromenaden blir nå mer tilgjengelig

Halden kommune har fått et tilskudd på 110.000 kroner fra Viken fylkeskommune. Pengene skal brukes til å gjøre elvepromenaden mer tilgjengelig utformet.