Aktuelt

Vi tar i bruk Gemini Entreprenørportal

Halden kommune digitaliserer vann- og avløpsbransjen ved å ta i bruk Gemini Entreprenørportal. Kvalifiserte foretak med relevant kompetanse vil få brukertilgang til denne portalen.

Fokus på etikk

Kunne du tenke deg å være med i en etikk-gruppe som tar for seg etiske dilemmaer innenfor tjenesteområdet helsetjenester?

Helikoptertrafikk ved høyspentmaster

I løpet av de neste 4-5 ukene vil det kunne være lavtflyging med helikopter i nærheten av høyspentmaster i Halden.

Holm tilbake som ordfører

Fra 1. april er Anne-Kari Holm (Sp) tilbake som ordfører i Halden.

Ferietilskudd for personer med utviklingshemming

Det er lurt å planlegge ferien i god tid. Husk at det er mulig å søke om økonomisk tilskudd til ferie for personer med utviklingshemming. 

Påskekampanje med Bjørnis og brannvesenet

1.april har brannvesenet stand på Tistasenteret hvor de skal dele ut informasjonsmateriell og aktivitetshefter. Og selvfølgelig er Bjørnis med for å hilse på barna.

Vinner pris for godt kulturarbeid

Halden er kåret til årets turbokommune i Østfold. Dette er en hedersbetegnelse fra Viken fylkeskommune fordi kommunen har gjort en stor innsats for å fremme ung kulturaktivitet gjennom UKM-konseptet. 

Drop-in på NAV er endret i påskeuken

I uke 14 har NAV drop-in på tirsdag.

Ministeren besøkte Ung Arena i Halden

Arbeids- og inkluderingsminister Mjøs Persen besøkte Ung Arena i Halden på fredag 24. mars. Der fikk hun høre om Ung Arena, et tverrfaglig samarbeid for ungdom i Halden. 

Bli med på ALLEMED-dugnad 8. mai!

8. mai inviterer vi til ALLEMED-dugnad i Byparken hos Kirkens Bymisjon. Her skal vi sammen styrke Haldens arbeid med fritidserklæringen.