Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Påmelding til Kultursommerskolen

Det er aldri for tidlig å begynne å planlegge sommeraktivitetene. Her får du detaljene du trenger for å melde barna på til kulturskolens sommerskole.

– Dette blir Norges kraftsentrum

Superlativene satt løst og optimismen var stor da næringsminister Jan Christian Vestre åpnet Klyngen for dekommisjonering og gjenbruk i Halden. Klyngen skal bidra til at Norge kan ta en ledende posisjon innen nedbygging av store anlegg som atomkraftverk og oljeplattformer.

Vil utvikle Svinesund

Offentlige aktører på svensk og norsk side av Svinesund ønsker at områdene rundt den gamle Svinesundsbroen igjen skal bli et attraktivt sted å besøke. Nå tas første skritt i det som er et langsiktig arbeid for et nytt Svinesund.

Sjekk brannsikkerheten på hytta!

Skal du kose deg på hytta i påsken? Husk at hytta skal være godt sikret mot brann. Og gå aldri fra levende lys!

Utvidet åpningstid avsluttes

Servicesenteret har en periode vært åpent fra kl. 7.30 for å kunne tilby innbyggerne en utvidet mulighet til å hente koronatester. Nå er de tilbake til normal åpningstid.

Nå skal vinterens rester feies bort

Når det ligger snø og is på bakken er mannskapene fra Sommerro ute og strør og måker. Men nå som våren har kommet er tiden moden for å fjerne denne strøsanden og annet rusk fra gatene.

Stort oppmøte til kveldskonferanse med Frivillighet Norge

I går var over 90 representanter fra frivilligheten samlet i Frelsesarmeens lokaler, blant annet for å gi innspill til arbeidet med en frivillighetsplan for Halden kommune.

Internasjonal morsmålsdag

På Os skole har de markert den internasjonale morsmålsdagen hvert år siden 2015.

Mer demensvennlig Halden

Vi lever lenger, og stadig flere av oss får demens. I dag undertegnet ordføreren avtalen som skal gjøre Halden til en mer demensvennlig kommune.

Sesongen er over

Isbanen i Busterudparken har vært til stor glede for ivrige skøyteløpere i vinter. Men nå er det tid for andre aktiviteter og vedlikeholdet av isen avsluttes for denne sesongen.