Om politikk og planer

Om politikk og planer

Halden kommune har en politisk ledelse som avgjør saker som er viktige for lokalsamfunnet. Parallelt har kommunen en administrasjon som skal sørge for at det kommunestyret vedtar blir gjennomført.

Mens administrasjonen ledes av kommunedirektøren, er det ordføreren og kommunestyret som er på toppen av den politiske ledelsen. Mens administrasjonen er fast ansatt, velges politikerne hvert fjerde år.

Innsyn

Er du en hyppig bruker vil du snart finne ut at du kan gå rett til vår innsynsløsning for å finne det meste av utvalg, møter, møtedokumenter og kontaktinformasjon til politikere.

Her finner du en oversikt over medlemmer av politiske utvalg, oktober 2023

Kommunestyrets medlemmer

Innsyn finner du her

Hold deg oppdatert

Halden kommune har en mobilapp hvor du kan abonnere på nyheter du er spesielt interessert i. Denne kan være ekstra nyttig for deg som er politisk interessert. Du kan nemlig få en melding på din telefon når innkallingen til et politisk møte er publisert. Du kan også få varsel på din telefon når vi har publisert en kunngjøring. Du finner appen ved å søke på Civis der du laster ned apper. Husk å sette "Politikk" og "Kunngjøringer" som noen av dine favoritter.

Spørsmål

Det meste av politisk aktivitet er tilgjengelig gjennom innsynsløsningen, men noe historisk materiale er utelatt. Er det noe du ikke finner kan du alltid sende oss en epost med dine spørsmål og ønsker til postmottak@halden.kommune.no

Sonja Donato Paulsen
E-post
Mobil 45 73 78 52