Smittetallet i Halden er null

Heller ikke torsdag 10. juni var det noen nye smittede i Halden. Nå har det vært 14 dager på rad uten nye smittetilfeller i Halden og dermed er det offisielle smittetallet for Halden null.

Vannlekkasje i Rokke

Innbyggere som bor i området fra Herrerøden og ut mot kirken er uten vann.

Nå må grensependlere vente på Svinesund

Fra fredag må alle som kommer fra utlandet, vente på svar på Svinesund etter utført koronatest. Trafikken ventes å øke markant når flere kan reise til Sverige. Kjøremønsteret for teststasjonene på Svinesund endres for å gi best mulig trafikkflyt.

Nå starter byggearbeidet inne på Helsehuset

Onsdag signerte kommunedirektøren og NCC kontrakten som gir klarsignal for den innvendige byggestarten på Helsehuset. Som planlagt skal det ombygde helsehuset stå klart høsten 2022.

Helikopterbefaring av strømlinjer

I uke 23 og 30 skal Elvia inspisere strømnettet i Halden-distriktet. Helikopteret flyr lavt over området og kan skape endel støy.

Påmeldingen til Sommerskolen 2021 har åpnet!

Klikk på trinn under for å melde deg på Sommerskolen 2021.  Sommerskolen er et tilbud for de som har gått mellom 3. og 10. klasse i skoleåret 2020/2021. Du melder på barnet i det trinnet barnet tilhørte i dette skoleåret.

Ikke behov for ny koronaforskrift

Fra og med fredag 11. juni kan vi følge nasjonale smittevernregler også i Halden. Det er ikke lenger behov for en lokal koronaforskrift.

Sommeraktiviteter for barn og unge

Påmeldingen for sommeraktiviteter for ungdom er åpnet! På denne siden kan du lese mer om noe av mangfoldet som finnes av fritidsaktiviteter for barn og unge i Halden i sommer. Noen tilbud er eksisterende tilbud, mens andre er nyopprettet for sommeren 2021.

Forslag til ny økonomiplan

Kommunens økonomiske situasjon er et område som berører alle innbyggerne i forskjellig grad. Ta deg tid til å se igjennom de forslagene som er lagt fram til offentlig gjennomsyn.

Klart for byggestart på Os

Onsdag signerte AF Bygg og kommunedirektøren byggeavtalen om Os-prosjektet. Dermed er det endelig klart for byggestart for skole og idrettsanlegg på Os.