Gleder seg til å flytte

De som jobber hos Edderkoppen Gavemakeri har begynt å pakke. Fredag 5.november er siste dagen de har åpent i den gamle rektorboligen ved Rødsberg ungdomsskole.

Tilbyr gode betingelser for sykepleiere

Også i Halden kommune merker vi den landsomfattende mangelen på sykepleiere. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Inviterer til dialog

Ledelsen i Helse og mestring ønsker å styrke dialogen mellom kommunen og interesseorganisasjonene.

Åpner for drop-in koronatest

Fra mandag blir det mulig å ta en gratis koronatest uten timebestilling.

Rapportering av koronasmitte

Halden kommune har sluttet med daglige smitterapporter. Vi går nå over til ukentlig offentliggjøring av smittetall.

I år er influensavaksinen gratis for risikogruppene

Er du i en av risikogruppene kan du få vaksinen når vi tilbyr influensavaksinen i kommunal regi på Vaksinesenteret.

Anleggsarbeid i Borgergata

Nå starter jobben med å oppgradere vann- og avløpsledninger i mange gater på sydsiden. Arbeidet vil gjøres etappevis og første etappe har nå startet i Borgergata. Her finner du oppdatert info om hele dette prosjektet.

Grensene er klargjort for åpning

Fredag gjorde Halden kommune de små grenseovergangene i vårt distrikt klare for åpning. Nå er det også klart når grensen åpner.

Harepest i Halden

Det er påvist tularemi – også kjent som harepest – hos to personer i Halden. Sykdommen er foreløpig ikke funnet på dyr i Halden, men det er det andre steder i Østfold.

Tilskudd til kompetanseheving og bedriftsintern opplæring

Dette kalles BIO-midler og er tilskudd koronarammede bedrifter kan søke om.