Nå kan du gå på nettbank-kurs

Halden kommune i samarbeid med Berg sparebank, starter opp gratis kurs og veiledning i bruk av nettbank. Første kurs blir 27. oktober.

Iddefjordkonferansen 2022

Iddefjorden er historisk og viktig. Bli med på foredrag 17. november, klokken 09, og finn ut hva som skjer i og med fjorden vår.

Oversikt over flyttedatoer til helsehuset

Halden kommune har fra høsten 2020 og fram til høsten 2022 gjennomført en omfattende ombygging av Halden helsehus. Arbeidet er nå i sluttfasen og helsetjenestene vil i løpet av uke 41 flytte inn i sine nye lokaler.

Valg 2023 - Opprette elektronisk listeforslag

Partier og grupper som ønsker å stille ved kommunestyre- og fylkestingsvalget 2023, må ha levert listeforslag til valgstyret i kommunen innen utgangen av mars 2023. Fra 3.oktober kan dette gjøres elektronisk.

Amcarfest på Bergheim bo- og aktivitetssenter

Haldens amcarklubb «Street and Cruisin’ Club» har i en årrekke arrangert pensjonistkjøring for byens eldre garde. De siste årene har dette arrangementet utviklet seg til et samarbeid mellom amcarklubben og Enhet sykehjem.

Nye avdelingsledere i Halden helsehus

Helene Lavoillotte og Marianne Berg-Søndergaard har blitt ansatt som avdelingsledere i Halden kommunes nyombygde helsehus.

Slutter som NAV-leder

Jon-Harald Thorsås går av som leder for NAV Halden og Aremark.

Høstferiemoro på Skofabrikken

Igjen inviterer Halden kommune og INSPIRIA science center til «Høstferiemoro» på Skofabrikken. Vær rask, det er få plasser igjen - siste frist for påmelding er fredag 30. september.

Spørreundersøkelse om livskvalitet

I disse dager vil alle eldre hjemmeboende over 67 år få tilsendt en undersøkelse. Kommunen håper at mange vil svare på undersøkelsen om hva de trenger for å ha best mulig livskvalitet.

Ordførerens permisjonssøknad har blitt innvilget

Kommunestyret innvilget permisjonssøknaden til ordfører Anne-Kari Holm torsdag kveld. Linn Laupsa tar over som ordfører fra 23. september og ut året.