Nå starter vaksineringen av gruppe 4

Uke 14 starter vaksineringen av personer fra 65-74 år og yngre personer med bestemte sykdommer/tilstander. Uansett alder kan du registrere deg i vaksinekøen nå:Her er alt du må vite om koronavaksine.

Letter noe på tiltak i Halden

Regjeringen letter noe på koronatiltakene i Halden. Vær oppmerksom på at Halden kommune lørdag vil vurdere om det er behov for noen lokale regler i tillegg.

Grunnskolen fortsatt på rødt nivå

Smittevernnivået ved alle Haldens barneskoler og ungdomsskoler fortsetter på rødt nivå i to uker til.

Gratis innsamling av båtvrak

Gamle båter har ofte blitt liggende på stranda, ved bøya eller i marinaer og båtforeninger fordi det er både krevende og dyrt å transportere båtvrak til godkjent oppsamlingsplass. I 2021 kan du bli kvitt gamle båtvrak helt gratis.

Meld barna på kultursommerskole

Kultursommerskole i Halden har blitt et populært kulturtilbud for barn og unge i sommerferien. Vårt mål er at alle barn skal ha mulighet til å være med, utfolde seg og oppleve mestring.

Hjemmeskole for VGS-elever

Det blir hjemmeskole for elevene ved Halden videregående skole ut denne uka. Dette gjøres for å begrense smittespredning etter et smitteutbrudd blant ungdom i Halden.

Tilbyr ikke koronatest til utenlandsreisende

Neste uke opphører det svenske innreiseforbudet. Det internasjonale testsenteret på Svinesund skal stoppe importsmitte til Norge og vil ikke prioritere å gi koronatest til personer som skal reise ut av Norge.

Frister det med en sykkeltur i påsken?

Nå setter Halden kommune ut elsyklene vi har for utleie, slik at du har mulighet til å benytte fridagene i påsken til en sykkeltur eller to.

Vi er i gang med å feie fram våren!

Feiebilen har vært i drift i snart to uker. Nå kjører den gatelangs 7,5 timer alle hverdager og det vil den gjøre til vi er ferdig med å feie det vi skal i Halden.

Vannlekkasje ved Gimlekrysset

De fleste skal nå ha fått igjen vannet etter en vannlekkasje i Gimleveien tirsdag kveld. Onsdag morgen blir det gravearbeider i Gimleveien og fortauet er stengt.

Kommunen vant Os-saken

Halden kommune fikk fullt medhold i rettssaken om hvem som skal bygge idrettshall og skole på Os. Veidekke må betale saksomkostningene.