Sommerskole for barn og unge

Sommeren 2021 skal barn i Halden få tilbud om sommerskole. Vi ønsker også tilbud fra ulike aktivitetstilbydere som kan utarbeide ferdige opplegg som kan benyttes i sommerskolen. Les lenger ned for mer informasjon.

Vanningsrestriksjoner: Nå må du spare på vannet

Fra og med 15. mai innfører Halden kommune restriksjoner for hagevanning.​

Huskeliste for Id og 17. mai

13. mai feires den muslimske høytiden Id og 17. mai er Norges nasjonaldag. Her er de viktigste koronareglene du må huske på ved årets feiringer.

Hvordan tar du kontakt med kommunen din når du har spørsmål eller ønsker å gi en tilbakemelding?

Vi vil be deg bruke 4-5 minutter og gi oss din tilbakemelding. Din mening er viktig for oss. Undersøkelsen er anonym. Takk for ditt bidrag!

Mulighet for hurtigtest uten medisinsk grunnlag

Innbyggere i Halden kommune kan nå kjøpe Covid-19 hurtigtest fra kommunen, selv om det ikke er medisinsk grunnlag for testing.

Nye smittevernsregler

Det blir flere lettelser i koronareglene for Halden fra mandag. Det er svært viktig å følge de oppdaterte reglene nøye, da smittesituasjonen fortsatt er skjør og ustabil.

Endring i koronaregler

Halden skal fra mandag ikke lenger være underlagt de strenge regionale 5B-reglene. Smittesituasjonen tilsier likevel ikke at vi kan gå rett til nasjonale regler og derfor vil det bli laget en ny lokal forskrift i tillegg.

Ny tilskuddsordning for frivillige møteplasser

Viken Fylkeskommune har opprettet en ny tilskuddsordning for å skape et inkluderende og integrert Vikensamfunn.

Gult nivå for grunnskolen

Fra mandag er barneskoler og ungdomsskoler tilbake på gult beredskapsnivå.

Forslag til økonomiplan

Kommunedirektøren la torsdag fram sitt forslag til økonomiplan for perioden 2022-2025. Her kan du lese forslaget som nå skal behandles politisk.