Video: Os-prosjektet fra start til nå

På bare tre minutter viser vår nye video de historiske bildene av ett år med riving og grunnarbeider på Os.

Få gratis befaring om energibesparende boligtiltak

Med vedvarende høye strømpriser ønsker stadig flere å gjøre energibesparende tiltak i egen bolig. Nå kan du få gratis energirådgivning, med tips til hvordan du kan spare strøm.

Haldens kulturpolitikk for fremtiden

Halden kommunestyre har enstemmig vedtatt en ambisiøs og helhetlig kulturpolitikk for de neste tolv årene. Med utgangspunkt i kunst og kultur skal vi skape og tiltrekke oss deltakelse, talent og glød. Hvordan - kan du lese i planen.

Oppdaget uønska planter i naturreservatet i Remmendalen

Flere uønskede plantene truer våre vernede områder og det er nå registret mongolspringfrø i Remmendalen naturreservat.

Vellykket markering!

I helgen ble det arrangert en markering av frivillighetens år sammen med Haldendagen/Haldenfestivalen. Les mer her.

Avslutter koronatesting

1.mai i år ble det lokale testsenteret på Svinesund avsluttet og fraflyttet. Testing for korona har fram til nå fortsatt i Jacob Blochs gate. 24.juni legges dette tilbudet ned.

10 millioner til idrett i Halden

Lokale idrettslag og Halden kommune har sammen satt ny rekord i tildeling av spillemidler. For første gang har Halden mottatt over 10 millioner kroner til anlegg for idrett og fysisk aktivitet.

Solsikker i solidaritet

Haldens bønder ønsker å vise sin sympati for det ukrainske folket, og for de ukrainske bøndene spesielt. Våre yrkessøstre og -brødre i Ukraina er denne våren i en svært vanskelig situasjon der de gjør hva de kan for å dyrke jorda, samtidig som landet er i krig og bombene faller.

Kaffeslabberas på Vannvogna

Etter to år med pandemi har mange endret vaner og har lettere for å bli hjemme istedenfor å delta på sosiale arrangement. Driverne av Vannvogna tilbyr nå et lavterskeltilbud for de som ønsker en endring og et fast sted å treffe andre mennesker.

Skal teste symptomsjekker

Halden er Norges første kommune til å prøve en banebrytende løsning for vurdering av medisinske symptomer. Dette nye verktøyet baserer seg på avansert dataintelligens.