Det lekker masse ut i vannet

Etter jordraset som tok med deler av vei, mur og bryggepromenaden i går kveld har mye fyllmasser løsnet

Kommunelegekontoret er stengt

Kommunelegekontoret i Jacob Blochs gate 4 er stengt i dag som følge av evakueringen etter jordraset ved Tista. Vi beklager ulempen det medfører for de som har timeavtaler. Mer informasjon kommer når situasjonen er mer avklart.

Nå kan eventbransjen søke om penger til omstillingsprosjekter

Eventbransjen er fortsatt sterkt berørt av koronapandemien. Nå kan bedrifter tilknyttet eventbransjen søke om omstillingsmidler for å tilpasse seg smitteverntiltak og endringer i markedet.

Bryggepromenaden og deler av veien har rast ut og området er sperret av

I forbindelse med utbedring av veitraseen mellom bybua og Vaterland, har det sklidd ut jordmasser i Tista.

Har fått skatteseddel for solgte eiendommer

En datafeil gjør at 1799 eiendommer har fått melding om ny skatt sendt til tidligere eier av eiendommen - og ikke dagens eier.

Eiendomsskatt

Har du spørsmål om eiendomsskatten? Ønsker du å se nærmere på utregningsgrunnlaget for din bolig?

Åpning av Halden ishall

Onsdag åpner Halden ishall igjen etter å ha vært stengt i nesten en måned. For å redusere muligheten for nye smitteutbrudd, innføres en rekke nye begrensninger på aktiviteten i ishallen.

Foreløpig årsresultat - regnskap Halden kommune

På tross av at 2020 har vært et meget krevende år kan kommunedirektøren for syvende år på rad legge frem et positivt årsresultat for Halden kommune.

Nå kan alle som ønsker koronavaksine registrere seg i vaksinekø

Gå inn på lenken til Helseboka og registrer deg. Da blir du senere kontaktet når det er din tur.

Halden testsenter er midlertidig stengt fram til klokken 14.00

Testsenteret for korona må holde stengt en periode 18.februar. Årsaken til dette er at flere ansatte må i karantene, og de som har avtalt tid for testing må få nye timer.