Vil rehabilitere hele Helsehuset

Nye muligheter for økonomisk støtte fra Husbanken, kan gjøre det mulig å rehabilitere femte etasje på Helsehuset selv om det egentlig ikke var planlagt.

Har du planer om å bygge terrasse eller tilbygg?

Fra 1. mai 2021 er det endringer i reglene for hva du kan bygge av terrasser og tilbygg uten å måtte søke.

Ny direktør ansatt

Voica D. Imrik er ansatt i den nyopprettede stillingen som direktør for samfunn og samskaping.

Rødt nivå en uke til

Med de siste dagers smitteutvikling er det for tidlig å gå til gult nivå i skolen.

Vann friskmeldes etter andre kokevarsel på 46 år

Drikkevannet i Øvre Knardal er friskmeldt etter grundige tester. Siden 1975 er dette kun andre gang at Halden kommune har måttet be innbyggere koke drikkevann.

AstraZeneca-vaksinerte får Pfizer-vaksine

Haldensere som har fått koronavaksine fra AstraZeneca vil få sin andre vaksinedose fra Pfizer.

Ingen ny forskrift

Det blir ingen ny lokal koronaforskrift i Halden. Kommuneoverlegen har i stedet noen sterke anbefalinger til tros- og livssynsmiljøer og alle som organiserer idrett og fritidsaktiviteter.

Hageavfall på avveie – bruk kommunens avfallsmottak.

Vår og sommer står for tur – det er tid for å stelle planter og blomster i hagen. Før du setter i gang er det noen ting du bør være klar over.

Viderefører rødt nivå og 5B

Halden kommune viderefører rødt nivå i skolen til og med 30. april. Regjeringen har besluttet å holde Halden på tiltaksnivå 5B, men lokale krav kan også bli videreført.

Kokevarsel for boliger i Øvre Knardal

Det har kommet kloakk i drikkevannet til 7 husstander i Brigadeveien i Øvre Knardal. Beboerne dette gjelder må koke drikkevannet før bruk.