Ferietilskudd for personer med utviklingshemming

Nå er det mulig å søke om økonomisk tilskudd til ferie for personer med utviklingshemming.

Starter jevnlig testing ved to skoler

Ved Os skole og Rødsberg ungdomsskole er det mye koronasmitte spredt på mange klasser. Halden kommune innfører nå en endring i testrutinene ved disse skolene for å avdekke smitte tidligere og for å gjøre situasjonen mer oversiktlig for hjem og skole.

Nå kan flere bestille 3. vaksinedose

Det åpnes nå for at alle som er 18 år eller eldre kan bestille time for vaksinering med en 3. dose koronavaksine uavhengig av yrke eller om en har tilleggssykdom eller ikke. Forutsetningen er at det er gått minimum 20 uker fra en fikk 2.dose.

Midlertidig løsning for krisesenter

Haldensere som trenger krisesenter de nærmeste dagene må benytte krisesenteret i Sarpsborg eller Fredrikstad. Halden taxi kan benyttes gratis til dette.

Nå kan du få koronavaksine på apoteket

Fra og med mandag 10. januar kan innbyggere i Halden kommune få koronavaksine fra utvalgte apotek i Halden sentrum.

Halden kommune har nådd regjeringens mål

Denne uken sendte vaksinesenteret i Halden ut invitasjon til alle over 45 år som skal ha oppfriskningsdose (3 dose). Dermed har Halden kommune nådd regjeringens vaksinasjonsmål.

Halden med i stort europeisk smart by-prosjekt

Nesten fire millioner kroner har Halden kommune, Marker kommune og Smart Innovation Norway fått for å jobbe med bærekraftige samfunnsløsninger de tre neste årene. Målet er å gjøre byer og samfunn til et bedre sted å leve, jobbe og besøke.

Vannlekkasje i Atombakken

Noen boliger i Atombakken er uten vann på grunn av en lekkasje. Vannet ventes å være tilbake igjen klokken 16.

Du kan selv endre hyppigheten på kommunale avgifter

De kommunale avgiftene kan nå deles opp i 12, 4 eller 1 årlig betaling. Valget er ditt.

Hannibal Sehesteds gate stenges

Nedre del av Hannibal Sehesteds gate må stenges i forbindelse med grunnarbeidene til Os skole. Dermed blir utkjøringen fra Os til Håkon den 7’s gate helt stengt fra og med 10. januar til og med 24. mars 2022.