Valgresultat

Lurer du på hvordan haldenserne stemte ved stortingsvalget? Se valgresultatet for Halden her.

Vannlekkasje i sentrum

Det er vannlekkasje i en hovedledning på sydsiden av Halden sentrum. Det er ventet at vannet er tilbake i 1730-tiden.

Skal gjenvinne plast med ny miljøvennlig teknologi

Ny teknologi skal bidra til at Halden kommune når ambisiøse klimamål. Pyrolyseanlegget som skal etableres i Halden for å gjenvinne plast, blir det første av sitt slag i Norge.

Vil du være instruktør?

Vi søker frivillige instruktører til helsefremmende og forebyggende treningsgrupper for seniorer, 65 år +.

Menighet, treningssenter og ungdomsklubber med smitte

Pinsemenigheten Salen, treningssenteret Heat, Rockehuset, Ungdomshuset Domino og Ungdomssamfundet har alle hatt besøk av personer i smitteførende periode.

Smitte på flere serveringssteder

En person som har testet positivt på covid-19, har vært på Kokkekollektivet, Absolute Bar og Siste Reis i løpet av sist helg. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.

Smart City-seminar i USA

I et digitalt seminar skal Halden kommune sammen med haldenbedriftene eSmart Systems, IFE og Airmont presentere sin satsning på Smart City.

Lyst til å prøve Pump track?

Vår nyvinning i aktivitetsløypa langs Elvepromenaden er for de som liker å utfolde seg på sykkel.

Lokal kompensasjonsordning

Sak om lokal kompensasjonsordning ble behandlet i Hovedutvalg plan, miljø og teknisk 25.08.21

Tar i bruk Moderna-vaksine

Fra neste uke vil koronavaksinen som tilbys i Halden, være av et annet merke enn den som har vært benyttet lenge. FHI er klar på at det går fint å kombinere de to vaksinetypene.

Smitte på Vannvogna

En person som har vært på konsert på Vannvogna søndag, har testet positivt på covid-19. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.