Kjenner du til Ulveholtet?

Dette er et område som egner seg ypperlig som base for ulike typer undervisningsopplegg, eller for villmarksliv og naturopplevelser. Det ligger fire hytter i området som er til gratis utlån.

Haldenfestivalen: Alt du må vite om trafikken

Det vil være begrenset fremkommelighet for biler i Halden sentrum 16. – 19. juni. Dette gjelder særlig på sydsiden. Bli med på moroa, men planlegg kjøring og vær ute i god tid!

Bli med på markering av frivillighetens år!

2022 er frivillighetens år, og dette ønsker Halden kommune å være med på å markere. Les mer her om hvordan du kan bli med.

Vanningsrestriksjoner. Nå må du spare på vannet

Fra og med 15. mai innfører Halden kommune restriksjoner for hagevanning.​

På plass i nye lokaler

Etter at avdelingene i Familiens hus flyttet til Skofabrikken har lokalene i Os allé 4 stått tomme. Slik er det ikke lenger. De ansatte i hjemmesykepleien har overtatt andre og tredje etasje i bygget.

Ledet nasjonal konferanse

- Arbeid er nøkkelen til et godt liv, sier Jon-Harald Thorsås, leder for NAV Halden. Denne uken var han programleder i «Mulighetskonferansen» for alle NAV-ansatte i hele Norge hvor målet er å gjøre tjenestene bedre til beste for alle brukerne.

Respekter bålforbudet

Etter lange perioder uten betydelig nedbør er det knusktørt i bakken og skogbrannfaren øker raskt. Brannvesenet ber alle om å ta det nasjonale bålforbudet på alvor og la være å tenne bål eller på annen måte risikere brann.

Olav Vs gate er nå åpen igjen

Etter en lang periode er nå arbeidet i Olav Vs gate og ved Ohmes plass avsluttet.

Flytter legesenter til Stangeberget

Når det nye Helsehuset er ferdig bygget om til høsten, vil bygningen på Stangeberget også inneholde et legesenter.

Kommunedirektørens forslag til økonomiplan 2023-2026

Kommunedirektøren presenterte sitt forslag til økonomiplan for perioden 2023-2026 tirsdag 26.04.2022. Her kan du lese forslaget som nå skal behandles politisk.