Valgresultat

Lurer du på hvordan haldenserne stemte ved stortingsvalget? Se valgresultatet for Halden her.

Smitte på Kokkekollektivet

En person som har vært på konsert på Kokkekollektivet lørdag kveld, har testet positivt på covid-19. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.

Rådhuset arver utstyr fra helsehuset

En god idé fra en av kommunens vaktmestere gjør at kommunen sparer penger og sikrer gjenbruk. Utstyr fra helsehuset som ellers ville blitt kastet, skal nå installeres på rådhusets tak.

Smitte ved ballbanen på Porsnes

En person som har vært ved ballbanen på Porsnes sist uke, har testet positivt på covid-19. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.

Flere smittede barn i barnehage

Ytterligere tre barn i Solbakkeparken barnehage har testet positivt på covid-19. Dette fører til at koronatestingen i barnehagen vil videreføres.

Tar imot 28 nye lærlinger

Halden kommune tar imot 28 nye lærlinger i høst. Med dette har kommunen nådd målet om å ha minst to lærlinger per 1000 innbyggere.

Vinneren er kåret

Halden bibliotek har fått prosjektmidler fra Sparebankstiftelsen DnB til å utsmykke et formidlingsrom i barne- og ungdomsavdelingen i det nye biblioteket i Skofabrikken. Det løste de ved å utlyse en utsmykningskonkurranse.

Smitte i «Havnehagen»

En koronasmittet person besøkte Havnehagen Gastropub torsdag 12. august mellom klokken 19 og 22. Var du der samtidig, må du teste deg hvis du har hatt, har eller får symptomer.

Onsdag 18.august starter skoleåret for elevene i Halden

Trenger du informasjon om oppstartstider for første skoledag eller annen skoleinfo finner du det her og på våre skolesider.

Nå er anleggsarbeidet i gang

Nå er anleggsgjerdene montert rundt gamle Os skole og Halden bad. Anleggsarbeidet har startet og første oppgave er å rydde plass til ny skole og idrettsanlegg.

Vaksinering av grensependlere

Endelig er det en kø grensependlerne kan få slippe forbi. Halden kommune åpner nå for raskere vaksinering av de haldenserne som jobber fast i Sverige.