Kommunale avgifter er delt i to

En faktura uten eiendomsskatt kommer først, med forfall i mars. Eiendomsskatten kommer på egen faktura med forfall i april.

Åpner opp for mer aktivitet i samfunnet

Kjøpesenter, treningssenter og serveringssteder kan nå åpne dørene igjen. Formannskapet vedtok onsdag kveld en ny lokal forskrift som gjelder fra 18.februar.

Møte i formannskapet onsdag 17.februar

Møtet holdes i Teams og TV Østfold står for direktesendingen som starter kl.16.00.

Koronastengt barnehage

Bjørklund barnehage er stengt onsdag og torsdag som følge av karantene.

Støtteordning for næringslivet - alle kan søke

I søknadsrunde to er det kr 1.690.000 å fordele, og alle bransjer i Halden kan søke.

Koronadødsfall

En person innlagt ved Sykehuset Østfold døde søndag 14.februar som følge av koronasmitte.

Forliksrådet

Forliksrådet er det laveste leddet i rettssystemet for sivile saker. Det er både meklingsinstans og domstol.

To skoler må stenge i dag

Både Kongeveien og Tistedal er uten vann.

Kommune-Kari svarer hele døgnet

Går du og lurer på noe du burde ha spurt Halden kommune om? Nå kan du få svar døgnet rundt.

Den lokale forskriften går ut

Kommuneoverlege Kjersti Gjøsund har i samråd med kriseledelsen, og etter drøftinger med FHI, tatt avgjørelsen om at vi ikke lenger har behov for en lokal forskrift i tillegg til den nasjonale. De lokale tiltakene gjelder til og med 10.februar.