DataHjelpen kommer til servicesenteret

Datahjelpen har vært en svært ettertraktet tjeneste på Halden bibliotek i lang tid. Som en del av prosjektet digitalt utenforskap blir dette tilbudet utvidet.

Nå kan frivillige lag og foreninger søke om strømstøtte igjen

Lotteri- og stiftelsestilsynet åpner for søknader om strømstøtte 19. oktober

Strømsparing ved Remmen svømmehall

Remmen svømmehall stenger badstuene for å spare strøm. Samtidig er badevannet varmet opp igjen.

Lav risiko for forurenset drikkevann ved radioaktivt nedfall

På grunn av stor uttynningseffekt er det lav helserisiko ved radioaktivt nedfall i våre drikkevannskilder

Haldens nye helsehus er åpnet

Til tross for pandemi og krig, holder både tidsplan og budsjett når Halden helsehus åpner denne uka. – Dette er en stor satsing som vil være viktig i mange haldenseres liv, sier kommunedirektøren.

Digitalt utenforskap - Nå kan du gå på nettbank-kurs

Halden kommune i samarbeid med Berg sparebank, starter opp gratis kurs og veiledning i bruk av nettbank. Første kurs blir 27. oktober.

Iddefjordkonferansen 2022

Iddefjorden er historisk og viktig. Bli med på foredrag 17. november, klokken 09, og finn ut hva som skjer i og med fjorden vår.

Oversikt over flyttedatoer til helsehuset

Halden kommune har fra høsten 2020 og fram til høsten 2022 gjennomført en omfattende ombygging av Halden helsehus. Arbeidet er nå i sluttfasen og helsetjenestene vil i løpet av uke 41 flytte inn i sine nye lokaler.

Valg 2023 - Opprette elektronisk listeforslag

Partier og grupper som ønsker å stille ved kommunestyre- og fylkestingsvalget 2023, må ha levert listeforslag til valgstyret i kommunen innen utgangen av mars 2023. Fra 3.oktober kan dette gjøres elektronisk.

Amcarfest på Bergheim bo- og aktivitetssenter

Haldens amcarklubb «Street and Cruisin’ Club» har i en årrekke arrangert pensjonistkjøring for byens eldre garde. De siste årene har dette arrangementet utviklet seg til et samarbeid mellom amcarklubben og Enhet sykehjem.