Parkeringsavgift for elbiler i alle soner

På lik linje med alle andre må nå eiere av elbiler betale for parkering på de kommunale parkeringsplassene i Halden.

Ordførerens nyttårstale

Vi ønsker alle en riktig fin nyttårsfeiring og et godt nytt år. Her kan du lytte til ordførerens tilbakeblikk på året som har vært og ønsker for det nye.

Grensependler du fra Halden til Sverige?

Halden kommunale testsenter ønsker å gi grensependlere som er bosatt i Halden og jobber i Sverige et tilbud om drop-in for den ukentlige koronatesten svenske myndigheter krever.

Snørydding og strøing

Vinteren har kommet og vi er godt i gang med brøyting i Halden. Alle brøyteroder blir tatt fortløpende og strøing blir startet ved behov.

Elever og ansatte tilbys test før skolestart

Det er nå sterkt anbefalt av myndighetene at alle elever og ansatte i barneskoler, ungdomsskoler og i videregående skole tester seg med en hurtigtest før oppstart etter juleferien.

Bruene er på plass igjen

Remmendalen er et bynært og ofte besøkt område for de som liker å gå tur. Den siste tiden har det vært dårlig framkommelighet da bruene over bekken ble ødelagt av flom i høst. Dette er det ordnet opp i nå.

Mellom KOK# 1 og KOK#2 – Hvor er vi?

Kultur står på agendaen i Halden. I høst inviterte vi en samlet kulturby til KOK – Kultur og kommunikasjon. Det markerte avsparket til arbeidet med ny kulturplan for Halden.

Åpningstider jul og nyttår

Julen nærmer seg, og vi ønsker alle en givende og fredfylt feiring. Noen av kommunes avdelinger har litt kortere åpningstid på lille julaften og stengt på julaften og nyttårsaften.

Omikron bekreftet

Det første tilfellet av omikron-varianten er nå bekreftet i Halden.

Vaksinering av ansatte i barnehager og skoler

I romjula tilbys ansatte i skoler og barnehager 3. dose med koronavaksine. Se tider og praktisk info her.