Komfyren stod for 285 utrykninger i Viken i 2020

Brann- og redningsvesenet i Viken rykket i 2020 ut til 285 branner og branntilløp på komfyren. I hovedsak tørrkokinger.

Viktig miljøtiltak på plass

Nå er kommunens fjernvarmeanlegg satt i drift. Dermed varmes nå blant annet rådhuset opp av overskuddsvarme fra renseanlegget. Det er bra både for miljøet og kommuneøkonomien.

Nye muligheter for Halden stasjonsområde

​Her får du tre forslag med hvilke muligheter som åpner seg ved en godt planlagt byplan og langsiktig tenkning for området. Nå er det Haldens innbyggere og politikere som skal uttale seg.

Gleder beboerne

I desember 2020 har Anne Kari Sjøstrøm og Anita Eide flere ganger gjort istand pakker med julekaker og delt ut til avdelingene på Bergheim bo- og aktivitetssenter.

Nå starter anleggsarbeidet ved Helsehuset

Arbeidet med å lage et nytt og moderne helsehus går framover. Denne uken startet anleggsarbeidet utenfor bygningen.

Blant de beste på digitalisering

Halden kommune rangeres som den beste mellomstore kommunen i hele Norden i en ny analyse som viser de mest digitale kommunene i Norden. Digitale tjenester til innbyggerne og Smart City-satsing gjør at et internasjonalt analysebyrå peker på Halden.

Halden blant de 100 beste

Halden kommune er blant de Østfold-kommunene som gjør det best i NHOs uoffisielle Kommune-NM. Totalt i Norge havner Halden på en 92. plass.