Valgresultat

Lurer du på hvordan haldenserne stemte ved stortingsvalget? Se valgresultatet for Halden her. 

Tømmekalender - avfall

Tømmekalender - avfall

Når tømmes søppel hjemme hos deg? Uansett om du vil ha en melding på telefonen din dagen før eller om du vil ha et ark hengende på kjøleskapet, så kan du få informasjon om søppeltømming slik det passer deg.

Her er alternativene for tømmekalenderen/miljøkalenderen:

Tømmekalender på app

Halden kommune har en app for deg som vil ha informasjon om henting av søppel på telefonen - og som gjerne vil velge selv når du skal få den informasjonen. Appen heter "Min renovasjon".

Med denne appen får du vite når vi henter restavfall og matavfall i søppeldunken din, og når vi tømmer dunken for  papp og papir. Du kan velge om du vil bli varslet dagen før eller samme dag, og du kan velge klokkeslettet slik det passer deg best. Tømmekalenderen for din adresse er alltid oppdatert og tilgjengelig i appen.

Har du behov for å følge med på flere adresser, så kan du det også. Dette kan for eksempel være nyttig om man har en utleieleilighet, en fritidsbolig eller om man vil hjelpe noen gamle slektninger med å ha oversikten. 

Appen er gratis. Søk på "Min renovasjon" der du laster ned apper.

"Min renovasjon"

Tømmekalender på nett

I adressefeltet nederst på denne siden kan du skrive inn din egen adresse og så få informasjon om når det blir hentet søppel hjemme hos deg. Du kan også skrive inn andre adresser, dersom du har behov for det. Bokmerk gjerne denne siden, hvis dette er et godt alternativ for deg. Hvis du legger inn telefonnummeret ditt vil du normalt få et automatisk varsel klokken 19 kvelden før tømming. Ved systemfeil kan et slikt varsel bli sendt ut senere. Hvis du ønsker å bestemme selv når du skal varsles, bør du laste ned appen "Min renovasjon".

Når du skriver inn adressen din i feltet på tømmekalenderen må du klikke på adressen som kommer opp for å gå videre.

Tømmekalender på papir

Det er mulig å få en tømmekalender i papirutgave, men vi anbefaler heller våre digitale løsninger. Dersom du likevel velger papirutgaven må du være oppmerksom på at denne ikke vil få med seg eventuelle endringer som kommer i løpet av et år. Det er det kun våre digitale kanaler som har. For å få papirutgaven må du søke opp adressen din i søkefeltet. Deretter må du klikke på "Se tømmedager for hele året". Listen du da får opp kan du skrive ut. På den måten får du kun informasjon som er nyttig for deg. Trenger du hjelp til dette, kan du få det på servicesenteret på rådhuset.