Skal legge brev åpent på nett

Snart trenger du ikke å vente på kommunens saksbehandler for å få innsyn i kommunale dokumenter. Med ny postløsning blir Halden kommune mer åpen og gjennomsiktig.

Stranda trimpark er nå åpen for alle!

Tistastien har nå enda mer å by på. 25. november ble Stranda trimpark endelig åpnet. Den kan hele Halden bruke akkurat når de vil, helt gratis.

Barna hjelper brannvesenet å trygge julen

Halden brannvesen skal i november undervise elever på fjerde trinn i grunnleggende brannvern og dele ut Brannvesenets julekalender.

Høring: Revidert utgave av Kommunedelplan Oppvekst

Halden kommune vil med dette invitere brukere, innbyggere, kommuner og andre samarbeidspartnere til å komme med innspill til revidert utgave av Kommunedelplan Oppvekst 2022- 2032.

Kommunalteknikk drift vant HMS-prisen for andre gang

HMS-prisen er en hyggelig og viktig markering. Arbeidet med helse, miljø og sikkerhet er på dagsordenen i kommunens mange avdelinger til enhver tid, og den årlige prisutdelingen setter et ekstra fokus på innsatsen.

Også de mellom 18 og 64 år kan nå få oppfriskningsdose

Folkehelseinstituttet vurderer at det ikke er nødvendig med oppfriskningsdose om du ikke har en underliggende sykdom. De åpner nå likevel for at de som ønsker det får muligheten.

Menn søkes til en vinn-vinn-situasjon

Flere faglærte i helseinstitusjoner, økt andel menn til helse- og omsorgstjenestene, tilbakeføring til arbeidslivet. Dette er prosjektet Menn i helse.

Iddefjordkonferansen 2022

For 3. gang ble det arrangert en konferanse med fokus på fjorden vår. Det er 10 år siden forrige gang og mange engasjerte deltagere og foredragsholdere deltok på Iddefjordkonferansen.

Nå kan du komme på MinID-kurs

Halden kommune starter opp kurs og veiledning i bruk og anskaffelse av MinID. Første kurs blir 24. november, og det er flere på vei.

Kick-off og inspirasjonsdag for mentorer

Kommunalavdelingen Helse og mestring er med i et læringsnettverk som innfører mentorprogram for sine nyansatte.