Den lokale forskriften videreføres

Halden kommune har vurdert at det er riktig å videreføre den lokale covid-19-forskriften i to uker til, med en justering i paragraf 5.

Oppdatering om Domino

Her er en oppdatering om karantenesituasjonen ved ungdomshuset Domino. Har du vært der de siste to ukene må du lese dette.

Torsdag 4.mars er det møte i kommunestyret

Det er også et ekstraordinært møte i Formannskapet 4.mars. Formannskapet starter kl.16.30, og møtet i Kommunestyret  starter kl 17.30. Lenken til de digitale møtene finner du under.

Smitte ved Domino og skoler

En person som har vært på Ungdomshuset Domino i vinterferien har testet positivt for koronaviruset. Mange som har vært på Domino må i karantene. Også to skoler er berørt av smitte.

Arbeidet med Helsehuset går fremover

Ombyggingen av Helsehuset går fremover omtrent som planlagt, men også der har stengt grense gitt noen utfordringer

Kan flytte tilbake

Som ventet kan de evakuerte etter jordraset ved elva Tista flytte tilbake igjen mandag.

De evakuerte kan ikke flytte hjem riktig ennå

Søndag har kommuneledelsen hatt møte med geolog og Viken fylkeskommune for å oppsummere sikringsarbeidet. De har brukt dagen til å dokumentere utregninger og beregninger, og dette skal etter planen være klart i løpet av kvelden.

Sikringsarbeidet ved raset har gått over all forventning

Entreprenøren opplyser at de allerede i dag, lørdag, ble ferdige med sikringen av skråningen mot Tista.

Oppdatering om jordraset

Grunnundersøkelser er blitt utført i området rundt raset. Det har ikke gitt noen nye funn.

Det jobbes med avklaringer etter jordras

Fredag formiddag har kommuneledelsen og nødetatene hatt møter for å få oversikt over hendelsen og hva som må gjøres av tiltak.