Transporttilbudet Flex

Transporttilbudet Flex

Flex er et kollektivtilbud fra Østfold kollektivtrafikk. Flex er ulike bestillingsruter og en del av det ordinære kollektivtilbudet, men er ikke som en vanlig busstur. 

Oversikt over rutene i Halden

Flex er for alle, og du kan få hjelp av sjåføren til av- og påstigning om du behøver det. Flex stopper bare der reisende skal hentes/leveres, derfor kan kjøretiden variere fra tur til tur. Flextrafikk følger en fast rute til faste tider men kjøres bare etter bestilling - av drosjebiler og minibusser, avhengig av hvor mange som har bestilt reise.

Husk at du må bestille senest 1 time før linjens avgangstidspunkt. Du må være klar 5 minutter før avtalt hentetidspunkt, og fordi Flex også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter i opptil 15 minutter etter avtalt tid.

Flex minner om taxi fordi du må forhåndsbestille reisen, og du blir plukket opp hjemme hvis du bor utenfor sentrum, eller på en Flex-møteplass hvis du bor i sentrum. Flex ligner også på buss fordi ruten er innenfor et bestemt område på bestemte tider og dager, og det kan det være flere passasjerer med på reisen.

Sjekk Flex-tilbudet der du bor. Ønsker du å bestille en reise, må du aller først registrere deg som ny kunde med ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse.

Husk at det er bestillingsfrist

Det er 1 times bestillingsfrist for alle Flex-tilbudene. Dette gjelder uansett om du bestiller via telefon eller nettsiden.

Bestill gjerne retur med det samme og/eller for flere dager

Ring gjerne dagen før. Det er også en stor fordel om du bestiller reiser for flere dager av gangen. Du kan bestille reise inntil 14 dager frem i tid.

Slik fungerer Flex Halden

Flex har ulikt tilbud for de som bor i byen, og de som bor utenfor. Felles for alle tilbudene er at du må forhåndsbestille turen din. Hvis du bor innenfor Flex sin kjørerute henter og leverer vi deg på din hjemadresse. Hvis du er usikker på om Flex kjører i området du bor, kan du gå inn på nettsiden eller ringe.

Oversikt over rutene i Halden

Kontakt

Kontakt Flex på telefon 69 12 54 80 hvis du har noen spørsmål.