Brygga kultursal

Brygga kultursal

Brygga kultursal appellerer til både topp og bredde. Dette er en scene som trekker kjente artister til byen, samtidig som det er en møteplass for lokale kulturaktører. 

Salen er svært fleksibel med motorisert amfi, hydraulisk scene på 8x16 meter og variabel akustikk. Brygga kultursal ligger sentralt til, lokalisert ved gjestehavna på sydsiden av byen med kort vei til buss, tog, sjø, parkering og byens uteliv. 

Besøk Brygga kultursals egen nettside

For arrangører

Kultursalen egner seg utmerket for konserter, teater, revy, konferanser, utstillinger, show og bankett, og fyller også Det Norske Blåseensemblets behov for øvingslokaler. 

Brygga kultursal er utstyrt med moderne teknologi - lyd og lys av beste kvalitet, trådløse mikrofoner, variabel akustikk, teleskopamfi, hevbar scene og konferansefasiliteter. Kultursalen er universelt utformet.

Kapasitet

  • 369 seter i teleskopamfi/galleri
  • 250 personer ved bord på flatt gulv
  • 700 stående på flatt gulv

Vurderer du å leie Brygga kultursal? Kontakt daglig leder for informasjon om teknisk utstyr, leiesatser og skreddersydd tilbud for ditt arrangement. 

For publikum

Arrangementstilbudet har et sterkt fokus på kunstnerisk kvalitet med et vidt spenn fra det folkelige, over det smale til det kommersielle - en balansert blanding av amatøroppsetninger og profesjonelle forestillinger. 

Brygga kultursal er universelt utformet med dører, garderober og toalett tilpasset rullestol. Det er integrert ledelist for svaksynte ved fortauet, rullestolheis som løfter rullestolbrukere til scenen og IR-slynge som gir høyere lyd ved hjelp av eget høreapparat eller hodetelefoner.

 Kjøp billetter hos Ticketmaster.no, hos Narvesen, eller på Thon Hotell Halden

Vi gjør oppmerksom på at ved kjøp hos Narvesen kan du ikke bestemme plassering selv. Beste plassering velges automatisk. Brygga kultursal opererer ved enkelte arrangementer med egne priskategorier for honnør, barn, studenter og bokklubbmedlemmer.

Funksjonshemmede med rullestol må kjøpe billett i resepsjonen på Thon Hotell Halden. Dette for å slippe å betale for to seter. Du kan ringe hotellet på tlf: 69 21 33 00