Læringsverkstedet DoReMi Halden

Læringsverkstedet DoReMi Halden

DoReMi er et barnehagekonsept som legger vekt på å stimulere barns evne for musikk og språk.

Søk barnehageplass

Læringsverkstedet DoReMi er en barnehage som tilbyr musikk, språk, dans, drama, kunst og instrumenter gjennom de fire områdene:

  • konserter, 
  • leke og lære med musikk,
  • lære å spille instrumenter
  • engelsk


Vi ønsker å gjøre alt vi kan for at barnet ditt skal oppleve trygghet, trivsel, utvikling og masse glede. Vår visjon er: «Vi får verdens viktigste verdier til å vokse», og ditt barn er verdens viktigste verdi.

I barnehagen skal barnet vokse fysisk og mentalt og bli den beste utgaven av seg selv. Vi benytter blant annet vår hjertekultur for å hjelpe oss i arbeidet med barnas sosiale kompetanse, vi setter fokus på enkeltbarnets gode sider og hjelper dem på veien til å bli sosialt kompetente individer.

Barnehagen vår er fordelt over to bygg. De yngste barna holder til i egne tilrettelagte avdelinger. De eldste holder også til i egne tilrettelagte avdelinger der de får utfolde seg i grupper. 

Hver dag jobber vi for at måltidet skal bli en arena for gode opplevelser, samtale, refleksjon, læring og felleskap. «Et godt måltid» er et pedagogisk måltid der barnet ditt blir tilbudt et allsidig kosthold med mange ulike smaksopplevelser. Barnehagen har egen kokk og vi har varmmat 3-4 dager i uken. "Et Godt Måltid" har fokus på kortreist, hjemmelaget og sunn mat, mattradisjoner, matkultur og matglede.

Vår profil: Musikk og engelsk

Besøk vår nettside

Adresse: Gamle kongevei 3, 1789 Halden

Telefon: 41 30 35 53

Leder: Daniel Wellendorf

Åpningstider: 06.45 - 17.00

Type plass

  • 4 dager i uken
  • Hel plass