KUNDENAVN

Hva kan vi hjelpe deg med?

Nyheter

 • 29.09.2023 God høstferie ønskes
  Trofast mot gode tradisjoner har 2.-7. trinn gått tur til Bobergåsen i dag. Glade elever og voksne på tur. Vi har hatt en flott dag, nesten uten en dråpe regn:) 2. trinn fikk god hjelp fra fadderne sine på 6. trinn. 7. trinn hadde laget oppgaver...
 • 22.09.2023 BlimE 2023
  I dag har hele skolen danset BlimE-dansen i gymsalen. NRK super har en årlig kampanje med mål om å fremme vennskap og omsorg for hverandre. Slagordet er "Si hei! Vær en venn!" Neste gang vi danser alle sammen sammen er i venneuka vår.
 • 20.09.2023 Dugnad i skolegården vår
  I ettermiddag har foresatte og elever på 6. trinn hatt dugnad på skolen vår. Det har blitt så fint. Det har blitt stablet ved, akebakken er klargjort for vinteren, maling av nytt musikkrom, kosting, blåsing av løv, trefelling, buskklipping og...
 • 19.09.2023 Nytt anlegg på Berg stadion
  Mandag var det offisiell åpning av det nye anlegget på Berg stadion. Det har blitt så fint. Vi er heldige som har dette i vårt nærområde. Her vil elevene våre få mye idrettsglede, lek og moro fremover.

Her kommer du til haldenskolen.no og info som gjelder for alle skolene

Vær obs på at disse lenkene vil ta deg bort fra skolenes nettside, og videre til Halden kommunes felles nettsted for skoler.

På halden.kommune.no kan du finne informasjon om disse tjenestene

Her kan du finne nyttig informasjon om andre tjenester kommunen tilbyr. Vær obs på at disse lenkene vil ta deg bort fra skolenes nettside, og videre til Halden kommunes nettsider.