Home-Start Familiekontakten i Halden

Home-Start Familiekontakten i Halden

Familiekontakten har kontor på helsestasjonen og tilbyr hjelp og støtte til småbarnsfamilier. Nå trenger de frivillige som vil være familiekontakter. 

Det er leder for helsestasjonen som har tatt initiativ til å søke om å få Home-Start til Halden. Home-Start Familiekontakten er et supplement til offentlige tjenester og drives som et familiestøtteprogram ved hjelp av frivillige. I Halden er det Frelsesarmeen som driver Home-Start.

Her kan du lese mer om hva Home-Start Familiekontakten er

Koordinator for Home-Start i Halden, Hanni Bergene har sitt arbeidssted på Skofabrikken, og samarbeider tett med helsestasjonen og andre instanser i kommunen om å henvise familier med behov til familiestøtteprogrammet. 

- Home-Start Familiekontakten tilbyr hjelp og støtte til småbarnsfamilier en dag i uka i ca.3 timer over et halvt år ved hjelp av frivillige. Tilbudet er for familier med minst ett barn under skolealder som kjenner på utfordringer i hverdagen og har lite nettverk rundt seg, forklarer Bergene.

Trenger frivillige

- Før vi kan hjelpe familier, trenger vi frivillige som vil være familiekontakter. De frivillige vil få kursing i forkant av oppdraget, sier koordinatoren.

  • Kan dette være noe for deg eller noen du kjenner?
  • Neste kursstart for frivillige er 29.august 2023

For mer informasjon eller påmelding, ta kontakt med Hanni Bergene
E-post: home-start.halden@frelsesarmeen.no
Tlf: 464 49 104