Velkomstkveld for tilflyttere

Velkomstkveld for tilflyttere

Onsdag 6. september klokken 17. arrangeres det velkomstkveld for Haldens nye innbyggere. Alle er velkomne, også du som har bodd i Halden en stund.

Halden kommune åpner sine dører og hjerter for nylig tilflyttede innbyggere gjennom en varm velkomstkveld arrangert i Skofabrikken. Dette er en unik mulighet for deg som vil bli kjent med Halden, stifte vennskap og oppdage de rike mulighetene som byen vår har å tilby.

En varm velkomst til Halden

Martin Sagholen

Hvert år blir Halden beriket med opptil 1.000 nye tilflyttere, og vi forstår de utfordringene som kan oppstå når man skal begynne på nytt i en ny by. Derfor vil vi tilby deg en hyggelig kveld fylt med verdifull informasjon og muligheten til å bli kjent med byens mange aktører.

Velkomstkvelden finne sted onsdag 6. september. Her får du muligheten til å møte Haldens ordfører, som ønsker deg velkommen til byen. Videre vil ulike samarbeidspartnere presentere hva de gjør, og hva de kan tilby. Enten det er karriereveiledning, informasjon om studiemuligheter, kulturopplevelser, idrettsaktiviteter eller andre spennende eventyr Halden har å by på – dette vil du få mulighet til å utforske nærmere.

Aktiviteter, informasjon og film

På kvelden vil også en rekke stands være tilgjengelige, bemannet av samarbeidspartnere som er klare til å besvare dine spørsmål og dele informasjon. Her venter interessante aktiviteter, giveaways, fribilletter og mye mer! I tillegg vil Lillesalen på Halden kino være vert for korte Halden-promofilmer som gir deg et innblikk i byens sjarm.

Arrangørene oppfordrer også til at du tar med venner eller familie. Arrangementet er åpent for alle, og haldensere som ønsker å lære mer om byen sin er også hjertelig velkomne.

Oppdag alt det spennende Halden kan tilby

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Halden. Dette er din mulighet til å utforske byen, etablere nye forbindelser og oppdage alt det spennende Halden har å tilby. Vi ser frem til å møte deg!

For de som nylig har slått seg ned i Halden, er velkomstkvelden på Skofabrikken mer enn bare et arrangement; det er starten på deres egen fortelling i vår sjarmerende by ved grensen.