Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Har du planer om å bygge terrasse eller tilbygg i sommer?

Fra 1. mai 2021 er det endringer i reglene for hva du kan bygge av terrasser og tilbygg uten å måtte søke. Før du begynner å bygge må du sjekke at det du vil bygge er unntatt søknadsplikt.

Erna Solberg åpnet Norges viktigste møteplass for kunstig intelligens

– Norge skal ta en ledende global posisjon i utvikling og bruk av kunstig intelligens, sa statsministeren da hun onsdag åpnet konferansen AI+ 2021 som Halden kommune og flere Halden-bedrifter arrangerer.

Huskeliste for Id og 17. mai

13. mai feires den muslimske høytiden Id og 17. mai er Norges nasjonaldag. Her er de viktigste koronareglene du må huske på ved årets feiringer.

Forslag til økonomiplan

Kommunedirektøren la torsdag fram sitt forslag til økonomiplan for perioden 2022-2025. Her kan du lese forslaget som nå skal behandles politisk.

Vil rehabilitere hele Helsehuset

Nye muligheter for økonomisk støtte fra Husbanken, kan gjøre det mulig å rehabilitere femte etasje på Helsehuset selv om det egentlig ikke var planlagt.

Har du planer om å bygge terrasse eller tilbygg?

Vann friskmeldes etter andre kokevarsel på 46 år

Drikkevannet i Øvre Knardal er friskmeldt etter grundige tester. Siden 1975 er dette kun andre gang at Halden kommune har måttet be innbyggere koke drikkevann.

Hageavfall på avveie – bruk kommunens avfallsmottak

Det er nå tid for å stelle planter og blomster i hagen. Før du setter i gang er det noen ting du bør være klar over.

Kokevarsel for boliger i Øvre Knardal

Det har kommet kloakk i drikkevannet til 7 husstander i Brigadeveien i Øvre Knardal. Beboerne dette gjelder må koke drikkevannet før bruk.

Fritidsaktiviteter for barn og unge

Er du et barn eller en ungdom med lite å finne på om dagen? Eller kanskje du er en forelder som er bekymret for at ditt barn sitter litt for mye hjemme? Mange aktivitetstilbydere holder fortsatt aktivitetene sine i gang.