Aktuelt

Vinneren er kåret

Halden bibliotek har fått prosjektmidler fra Sparebankstiftelsen DnB til å utsmykke et formidlingsrom i barne- og ungdomsavdelingen i det nye biblioteket i Skofabrikken. Det løste de ved å utlyse en utsmykningskonkurranse.

Nå er anleggsarbeidet i gang

Nå er anleggsgjerdene montert rundt gamle Os skole og Halden bad. Anleggsarbeidet har startet og første oppgave er å rydde plass til ny skole og idrettsanlegg.

Evakuering etter brann

Beboere i en boligblokk på Glenne er evakuert grunnet brann. Også naboer til boligblokken bes nå om å evakuere.

I år blir valgkortet digitalt

Til årets stortingsvalg vil de fleste velgere få digitale valgkort og ikke papirkort som tidligere. Utsendelsen av digitale valgkort har startet.

Sykler til inntekt for Barnekreftforeningen

Torsdag 8.juli gikk startskuddet for en sykkeltur fra Halden til Trondheim. Team Rynkeby sykler som en del av sin årlige dugnad for Barnekreftforeningen.

Flere kan nå få redusert foreldrebetaling for SFO-plass

Tidligere har foreldre med barn i 1. og 2.trinn kunnet søke om redusert foreldrebetaling. Fra 1. august vil redusert foreldrebetaling til foreldre med lav inntekt også gjelde for 3. og 4. trinn.

Svindlere prøver å lure haldensere ved å utgi seg for å være Skatteetaten

Flere privatpersoner i Halden har de siste dagene fått en melding om at de skylder eiendomsskatt. Dette er svindel!

Fotodokumentasjon av verneverdig bebyggelse i sentrum

I to år framover kommer en representant fra kommunen til å fysisk besøke, og dokumentere, verneverdige bygg og steder i Halden. Personen har ID-kort og arbeidstøy med kommunelogo slik at huseiere lett skal se at han representerer Halden kommune.

Det nye navnet er klart

Over 1700 haldensere har stemt i navnekonkurransen for Os allé 3. Med et klart flertall for en vinner, er det nå bestemt hva bygget skal hete.

Økonomi viktig for kulturkvartalet

Fristen for å levere inn forslag til fremtidig bruk av kulturkvartalet er gått ut og alle forslag vil bli vurdert etter sommerferien. Økonomisk bærekraft vil være viktig for om ideer kan realiseres.