Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Svindlere prøver å lure haldensere ved å utgi seg for å være Skatteetaten

Flere privatpersoner i Halden har de siste dagene fått en melding om at de skylder eiendomsskatt. Dette er svindel!

Fotodokumentasjon av verneverdig bebyggelse i sentrum

I to år framover kommer en representant fra kommunen til å fysisk besøke, og dokumentere, verneverdige bygg og steder i Halden. Personen har ID-kort og arbeidstøy med kommunelogo slik at huseiere lett skal se at han representerer Halden kommune.

Det nye navnet er klart

Over 1700 haldensere har stemt i navnekonkurransen for Os allé 3. Med et klart flertall for en vinner, er det nå bestemt hva bygget skal hete.

Økonomi viktig for kulturkvartalet

Fristen for å levere inn forslag til fremtidig bruk av kulturkvartalet er gått ut og alle forslag vil bli vurdert etter sommerferien. Økonomisk bærekraft vil være viktig for om ideer kan realiseres.

Ni av ti skogbranner skyldes menneskelig aktivitet

Hittil i sommer har vi vært så heldige å ha lange perioder med sol og fint sommervær. Men det gjør det også veldig tørt i skog og mark. Brannvesenet oppfordrer alle om å være obs på brannfaren og opptre forsvarlig.

Hva skal Os allé 3 hete?

Avstemning: Haldenserne har levert inn 370 forslag til nytt navn på bygningen i Os allé 3 - bygningen som ikke lenger skal hete Storsenteret. Nå har en jury valgt ut 4 finalister. Se navnealternativene og gi din stemme her!

Tilrettelagt med universell utforming

Badeplassen på Ystehedeneset nyter godt av midler fra det lokale steinbruddet på Skriverøya.

Oppgradert sansehage

På Bergheim bo- og aktivitetssenter har uteområdet fått en makeover. Aktivitet- og frivillighetskoordinator Anne-Berith Stangebråten sendte søknad om midler og Irene Østnes og Timm Karlsen i parkavdelingen stod klare til å utføre arbeidet.

Feiret broen og naboskapet

I dag, 15.juni 2021, fyller den gamle Svinesundbroen 75 år. Årsdagen ble behørig feiret med taler fra begge sider av grensestreken, innbudte gjester og Hogdals spelmanslag som skapte stemning med trekkspill og fele.

Navnekonkurranse om Os allé 3

Hjelp oss å finne det nye navnet til Os allé 3 – tidligere kjent som Halden storsenter! Vil du være med på navnekonkurransen, må du sende oss ditt forslag innen onsdag 23. juni 2021 klokken 08.00. Du kan vinne premier.