Rockehuset

Rockehuset

Rockehuset holder til i Rødsfjellet og er en ungdomsklubb med øvingslokaler, konsertscene og studio. 

Hovedmålgruppen er ungdom fra 13 til 18 år som ønsker å spille i band eller er interessert i musikk, studioteknikk, konserter og miljøet rundt. Her kan man engasjere seg i forskjellige arrangørgrupper som booking- og PR-gruppe, eller bare komme innom og slå av en prat. Vi tilbyr også aktiviteter og kurs hele skoleåret.

Rockehuset tilbyr

Drop-in-rommet er i øverste etasje og er et rom hvor det står trommesett, forsterkere og gitarer. Her er det bare å «droppe inn» og prøve å spille. I andre etasje har vi en konsertsal. Denne brukes også som oppholdsrom. I første etasje har vi øvingslokaler som er mulig å leie over lengre perioder for å spille allslags musikk.

Hip-hop-rommet tilbyr også drop-in under Rockehusets åpningstider. Rommet ligger i 3. etasje.

Åpningstider

  • Mandag 17 – 21
  • Onsdag 17 – 21

Rockehuset følger skoleruta.

Ikke mobildekning

Vær oppmerksom på at det ikke er mobildekning inne i Rockehuset. Ring tlf. 69 18 20 53 hvis du trenger å få tak i ansatte eller besøkende i åpningstiden.

Rockehuset på Facebook

Film om Rockehuset

Filmen om Rockehusets historie er ikke tekstet og dermed ikke universelt utformet. Den inneholder mange intervjuer med nøkkelpersoner som har betydd mye for dette miljøet siden etableringen av Rockehuset.

Linn Elisabeth Rokke Andersen
E-post
Telefon 95 33 63 69