Her er koronareglene for Halden

Takk for at du fortsatt har få nærkontakter og god avstand! Her er alle smittevernsreglene som gjelder fra 12. april.

Samarbeid mot villsvin

Halden kommune tar et ekstra ansvar for å bidra til at nasjonale mål nås og villsvinstammen i vårt distrikt holdes nede.

Hvordan kommer du deg dit du skal?

Undersøkelse: Du inviteres med dette til å fortelle oss hvordan du kommer deg rundt i Halden. Bruk noen få minutter til å gi oss dine svar, så kan du påvirke planleggingen av byutviklingen i Halden. Dine svar er viktig for en effektiv reisevei, trafikksikkerhet og klimavennlige løsninger.

Er du på utkikk etter sommerjobb?

I våre helseavdelinger trenger vi ferievikarer. Vi har mange dyktige medarbeidere som skal avvikle ferie og derfor trenger vi din kompetanse i sommer. Vi kan tilby økonomiske fordeler for arbeid i hovedferien, og mulighet for fast ansettelse for sykepleiere og vernepleiere som søker på rekrutteringsstillinger.

Smitten øker blant ungdommer

Kommuneoverlegen oppfordrer klubber og foreninger til å avlyse gruppetreninger og felles fritidsaktiviteter for alle under 18 år mandag og tirsdag.

Smitte ved Wayne's Coffee

En ansatt ved Wayne's Coffee på Tistasenteret er bekreftet smittet av koronaviruset. Alle som har vært på cafeen i uke 8 og 9 må teste seg hvis de har hatt, har eller får symptomer.

Mange skoleelever i karantene

En rekke skoler i Halden har nå elever og ansatte i karantene. Også en barnehage er pålagt karantene.

Vil du spare 1000 kroner på faste og organiserte fritidsaktiviteter?

Nå sender mange idrettslag, foreninger og organisasjoner ut sine fakturaer for 2021. Visste du at Fritidskortet kan dekke inn til 1000 kroner av denne fakturaen?

Den lokale forskriften videreføres

Halden kommune har vurdert at det er riktig å videreføre den lokale covid-19-forskriften i to uker til, med en justering i paragraf 5.

Oppdatering om Domino

Her er en oppdatering om karantenesituasjonen ved ungdomshuset Domino. Har du vært der de siste to ukene må du lese dette.

Torsdag 4.mars er det møte i kommunestyret

Det er også et ekstraordinært møte i Formannskapet 4.mars. Formannskapet starter kl.16.30, og møtet i Kommunestyret  starter kl 17.30. Lenken til de digitale møtene finner du under.