Flere kan nå få redusert foreldrebetaling for SFO-plass

Tidligere har foreldre med barn i 1. og 2.trinn kunnet søke om redusert foreldrebetaling. Fra 1. august vil redusert foreldrebetaling til foreldre med lav inntekt også gjelde for 3. og 4. trinn.

Svindlere prøver å lure haldensere ved å utgi seg for å være Skatteetaten

Flere privatpersoner i Halden har de siste dagene fått en melding om at de skylder eiendomsskatt. Dette er svindel!

Fotodokumentasjon av verneverdig bebyggelse i sentrum

I to år framover kommer en representant fra kommunen til å fysisk besøke, og dokumentere, verneverdige bygg og steder i Halden. Personen har ID-kort og arbeidstøy med kommunelogo slik at huseiere lett skal se at han representerer Halden kommune.

Det nye navnet er klart

Over 1700 haldensere har stemt i navnekonkurransen for Os allé 3. Med et klart flertall for en vinner, er det nå bestemt hva bygget skal hete.

Økonomi viktig for kulturkvartalet

Fristen for å levere inn forslag til fremtidig bruk av kulturkvartalet er gått ut og alle forslag vil bli vurdert etter sommerferien. Økonomisk bærekraft vil være viktig for om ideer kan realiseres.

- Pandemien er ikke over

Etter over en måned uten koronasmitte er det nå påvist et nytt smittetilfelle i Halden og trolig er det deltavarianten. Har du vært på Tistasenteret, må du lese dette.

Vaksinering for ansatte i skoler og barnehager

Før skolestart skal alle ansatte i skoler og barnehager ha fått første dose koronavaksine, hvis de ønsker dette. Noen få vil rykke fram i køen, men de fleste vil bli vaksinert til vanlig tid.

Ni av ti skogbranner skyldes menneskelig aktivitet

Hittil i sommer har vi vært så heldige å ha lange perioder med sol og fint sommervær. Men det gjør det også veldig tørt i skog og mark. Brannvesenet oppfordrer alle om å være obs på brannfaren og opptre forsvarlig.

Hva skal Os allé 3 hete?

Avstemning: Haldenserne har levert inn 370 forslag til nytt navn på bygningen i Os allé 3 - bygningen som ikke lenger skal hete Storsenteret. Nå har en jury valgt ut 4 finalister. Se navnealternativene og gi din stemme her!

Tilrettelagt med universell utforming

Badeplassen på Ystehedeneset nyter godt av midler fra det lokale steinbruddet på Skriverøya.