Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Politisk behandling av budsjettforslag

Politisk behandling av budsjettforslag

Torsdag kveld skal politikken i Halden legge fram sine budsjettforslag for 2023. Etter formannskapsmøtet vil du finne forslagene her.

I oktober presenterte kommunedirektøren sitt budsjettforslag. Siden den gang har de politiske partiene vurdert forslaget fra kommunens administrasjon opp mot partienes egne ønsker. Nå har de partiene som ønsker det, utarbeidet egne budsjettforslag. I kveldens formannskapsmøte vil de politiske budsjettforslagene presenteres for første gang. 

Publisering av budsjettforslag

Formannskapsmøtet starter klokken 16.00. Etter at møtet er avsluttet vil de ulike budsjettforslagene bli publisert på vår faste nettside om budsjett.  

Her finner du budsjettsiden hvor budsjettforslagene vil bli publisert torsdag kveld.

Det er ikke kjent på forhånd hvor lenge møtet varer, så det er heller ikke mulig å si når dokumentene blir publisert. Det vil gå noe tid fra møtets slutt til dokumentene er publisert på nettsiden over. På budsjettsiden over finner du både informasjon om det budsjettet kommunen driver etter akkurat nå, og prosessen fram mot neste budsjett. Du finner også nyttige fakta dersom du vil vite mer om selve budsjettprosessen. 

Se presentasjonene direkte

Ønsker du å følge med når de politiske partiene presenterer sine budsjettforslag, kan du som vanlig se hele Formannskapsmøtet direkte i Kommune-TV:

Her kan du følge formannskapsmøtet på Kommune-TV fra klokken 16.

Via lenken til Kommune-TV finner du også saksdokumenter til de andre sakene som skal behandles i Formannskapet i kveld.