Aktuelt

Ni av ti skogbranner skyldes menneskelig aktivitet

Hittil i sommer har vi vært så heldige å ha lange perioder med sol og fint sommervær. Men det gjør det også veldig tørt i skog og mark. Brannvesenet oppfordrer alle om å være obs på brannfaren og opptre forsvarlig.

Hva skal Os allé 3 hete?

Avstemning: Haldenserne har levert inn 370 forslag til nytt navn på bygningen i Os allé 3 - bygningen som ikke lenger skal hete Storsenteret. Nå har en jury valgt ut 4 finalister. Se navnealternativene og gi din stemme her!

Tilrettelagt med universell utforming

Badeplassen på Ystehedeneset nyter godt av midler fra det lokale steinbruddet på Skriverøya.

Oppgradert sansehage

På Bergheim bo- og aktivitetssenter har uteområdet fått en makeover. Aktivitet- og frivillighetskoordinator Anne-Berith Stangebråten sendte søknad om midler og Irene Østnes og Timm Karlsen i parkavdelingen stod klare til å utføre arbeidet.

Feiret broen og naboskapet

I dag, 15.juni 2021, fyller den gamle Svinesundbroen 75 år. Årsdagen ble behørig feiret med taler fra begge sider av grensestreken, innbudte gjester og Hogdals spelmanslag som skapte stemning med trekkspill og fele.

Navnekonkurranse om Os allé 3

Hjelp oss å finne det nye navnet til Os allé 3 – tidligere kjent som Halden storsenter! Vil du være med på navnekonkurransen, må du sende oss ditt forslag innen onsdag 23. juni 2021 klokken 08.00. Du kan vinne premier.

Nå starter byggearbeidet inne på Helsehuset

Onsdag signerte kommunedirektøren og NCC kontrakten som gir klarsignal for den innvendige byggestarten på Helsehuset. Som planlagt skal det ombygde helsehuset stå klart høsten 2022.

Ikke behov for ny koronaforskrift

Fra og med fredag 11. juni 2021 kan vi følge nasjonale smittevernregler også i Halden. Det er ikke lenger behov for en lokal koronaforskrift.

Klart for byggestart på Os

Onsdag signerte AF Bygg og kommunedirektøren byggeavtalen om Os-prosjektet. Dermed er det endelig klart for byggestart for skole og idrettsanlegg på Os.

Godkjent som Fairtrade-kommune

Halden kommune er nå godkjent som en Fairtrade-kommune. Dette er et bevis på at kommunen jobber for rettferdig handel.