Viktig miljøtiltak på plass

Nå er kommunens fjernvarmeanlegg satt i drift. Dermed varmes nå blant annet rådhuset opp av overskuddsvarme fra renseanlegget. Det er bra både for miljøet og kommuneøkonomien.

Nye muligheter for Halden stasjonsområde

​Her får du tre forslag med hvilke muligheter som åpner seg ved en godt planlagt byplan og langsiktig tenkning for området. Nå er det Haldens innbyggere og politikere som skal uttale seg.

Ikke året for store selskaper

Julen 2020 blir ikke en jul for de store selskapene. De nasjonale korona-anbefalingene sier at vi maks bør ha 5 gjester i private hjem, men at man i julen i tillegg kan ha to dager med 10 gjester.

Slik blir koronajulen

Halden kommune viderefører de lokale koronatiltakene for Halden helt til midten av januar. Her er kommuneoverlegens råd for en trygg julefeiring.

Vil du bidra til at Halden kan få bedre luftkvalitet?

Da har du nå mulighet til å være med i et spennende prosjekt hvor vi skal måle hvordan luftkvaliteten er i Halden kommune.

Vaksinen nærmer seg

Det mange har ventet på er nå snart en realitet. Koronavaksinen er ventet til Halden i løpet av januar.

Gleder beboerne

I desember har Anne Kari Sjøstrøm og Anita Eide flere ganger gjort istand pakker med julekaker og delt ut til avdelingene på Bergheim bo- og aktivitetssenter.

Nå starter anleggsarbeidet ved Helsehuset

Arbeidet med å lage et nytt og moderne helsehus går framover. Denne uken startet anleggsarbeidet utenfor bygningen.

Elev ved Rødsberg smittet

En klasse ved Rødsberg ungdomsskole er satt i karantene i forbindelse med at en elev har testet positivt for covid-19.

Julesekken fra renovasjon

​I år gjør vi ryddingen etter julehøytiden mye mer praktisk for deg. Vi deler ut to ekstra avfallsekker du kan bruke i jula.