Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Oppdatert informasjon om koronaordning for arrangement og aktivitet

Perioden for ordningen er utvidet til 31. oktober 2021. Søknadsfristen er forlenget til 15. november 2021.

Sykler til inntekt for Barnekreftforeningen

Torsdag 8.juli gikk startskuddet for en sykkeltur fra Halden til Trondheim. Team Rynkeby sykler som en del av sin årlige dugnad for Barnekreftforeningen.

Mange har fått koronavaksinen

En milepel er nådd; alle over 18 år som har satt seg i vaksinekø har fått tilbud om time for vaksinasjon. I Halden er nå ca 86 prosent av den voksne befolkningen vaksinert med 1.dose.

Flere kan nå få redusert foreldrebetaling for SFO-plass

Tidligere har foreldre med barn i 1. og 2.trinn kunnet søke om redusert foreldrebetaling. Fra 1. august vil redusert foreldrebetaling til foreldre med lav inntekt også gjelde for 3. og 4. trinn.

Svindlere prøver å lure haldensere ved å utgi seg for å være Skatteetaten

Flere privatpersoner i Halden har de siste dagene fått en melding om at de skylder eiendomsskatt. Dette er svindel!

Fotodokumentasjon av verneverdig bebyggelse i sentrum

I to år framover kommer en representant fra kommunen til å fysisk besøke, og dokumentere, verneverdige bygg og steder i Halden. Personen har ID-kort og arbeidstøy med kommunelogo slik at huseiere lett skal se at han representerer Halden kommune.

Det nye navnet er klart

Over 1700 haldensere har stemt i navnekonkurransen for Os allé 3. Med et klart flertall for en vinner, er det nå bestemt hva bygget skal hete.

Økonomi viktig for kulturkvartalet

Fristen for å levere inn forslag til fremtidig bruk av kulturkvartalet er gått ut og alle forslag vil bli vurdert etter sommerferien. Økonomisk bærekraft vil være viktig for om ideer kan realiseres.

- Pandemien er ikke over

Etter over en måned uten koronasmitte er det nå påvist et nytt smittetilfelle i Halden og trolig er det deltavarianten. Har du vært på Tistasenteret, må du lese dette.

Vaksinering for ansatte i skoler og barnehager

Før skolestart skal alle ansatte i skoler og barnehager ha fått første dose koronavaksine, hvis de ønsker dette. Noen få vil rykke fram i køen, men de fleste vil bli vaksinert til vanlig tid.