Koronadødsfall

En person innlagt ved Sykehuset Østfold døde søndag 14.februar som følge av koronasmitte.

Forliksrådet

Forliksrådet er det laveste leddet i rettssystemet for sivile saker. Det er både meklingsinstans og domstol.

Kommune-Kari svarer hele døgnet

Går du og lurer på noe du burde ha spurt Halden kommune om? Nå kan du få svar døgnet rundt.

Den lokale forskriften går ut

Kommuneoverlege Kjersti Gjøsund har i samråd med kriseledelsen, og etter drøftinger med FHI, tatt avgjørelsen om at vi ikke lenger har behov for en lokal forskrift i tillegg til den nasjonale. De lokale tiltakene gjelder til og med 10.februar.

Smitte ved Vaterland tilrettelagt bolig

En ansatt er bekreftet smittet og de som har vært i kontakt med vedkommende er satt i karantene.

Komfyren stod for 285 utrykninger i Viken i 2020

Brann- og redningsvesenet i Viken rykket i 2020 ut til 285 branner og branntilløp på komfyren. I hovedsak tørrkokinger.

Nå kan du bestille tid for koronavaksine på nett

På vaksinasjonssenteret er de nå klare for å starte vaksinering av neste aldersgruppe, gruppe 3. I uke 6 er det kun de som er 75 år eller eldre som skal bestille tid.

Flere prøver bekrefter mutert virus

Nye analysesvar viser at ytterligere to personer i Comet Bredde har vært smittet av den engelske varianten av koronaviruset. Alt tyder nå på at hele utbruddet i Halden ishall er engelsk mutasjon.

Tester alle ansatte ved skole

Omtrent 40 ansatte ved Strupe ungdomsskole skal koronatestes før elevene kommer tilbake på mandag. Bred testing og karantenesetting har virket ved ishallutbruddet og nå videreføres denne praksisen også ved skolen.

Karantene og testing

Her er oppdaterte regler om karantene og testing i forbindelse med ishall-utbruddet.