Slik blir koronajulen

Halden kommune viderefører de lokale koronatiltakene for Halden helt til midten av januar. Her er kommuneoverlegens råd for en trygg julefeiring.

Vil du bidra til at Halden kan få bedre luftkvalitet?

Da har du nå mulighet til å være med i et spennende prosjekt hvor vi skal måle hvordan luftkvaliteten er i Halden kommune.

Vaksinen nærmer seg

Det mange har ventet på er nå snart en realitet. Koronavaksinen er ventet til Halden i løpet av januar.

Gleder beboerne

I desember har Anne Kari Sjøstrøm og Anita Eide flere ganger gjort istand pakker med julekaker og delt ut til avdelingene på Bergheim bo- og aktivitetssenter.

Nå starter anleggsarbeidet ved Helsehuset

Arbeidet med å lage et nytt og moderne helsehus går framover. Denne uken startet anleggsarbeidet utenfor bygningen.

Elev ved Rødsberg smittet

En klasse ved Rødsberg ungdomsskole er satt i karantene i forbindelse med at en elev har testet positivt for covid-19.

Blant de beste på digitalisering

Halden kommune rangeres som den beste mellomstore kommunen i hele Norden i en ny analyse som viser de mest digitale kommunene i Norden. Digitale tjenester til innbyggerne og Smart City-satsing gjør at et internasjonalt analysebyrå peker på Halden.

Halden blant de 100 beste

Halden kommune er blant de Østfold-kommunene som gjør det best i NHOs uoffisielle Kommune-NM. Totalt i Norge havner Halden på en 92. plass.