Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Utvider satsingen på el-bildeling

Når Halden kommunes ansatte går hjem fra jobb kan byens innbyggere leie de samme elbilene som kommunen benytter. Denne spesielle bildelingsordningen blir nå enda bedre med nye biler, oppgradert teknologi og økt tilgjengelighet. Ordningen gir en stor reduksjon i CO2-utslipp.

Nå blir det studentuke

For første gang på 19 år arrangeres det studentuke i Halden. Et samarbeid mellom flere aktører har resultert i UKÆ.

Foreløpig årsresultat - regnskap Halden kommune

Driftssituasjonen gjennom 2021 har vært utfordrende på mange måter. Driftsrammene til respektive tjenesteområder har vært krevende. Samtidig har pandemisituasjonen medført hyppige endringer i driftsmønsteret for våre tjenester gjennom året.

Varierende værforhold

Vekslingen mellom snø, kulde, varmegrader og regn skaper utfordringer for mannskapene som jobber med å strø de kommunale veiene.

Forlater testsenteret med viktig erfaring

Over 300 personer har hatt jobb ved det internasjonale testsenteret på Svinesund. Nå trappes aktiviteten ned, men mange personer har med seg verdifull arbeidserfaring og økt kompetanse videre i arbeidslivet på grunn av koronatestingen på grensen.

Vi trenger sommerferievikarer i helse

Er du ferdig utdannet, eller under utdanning som sykepleier, vernepleier eller medisinstudent? Vi trenger deg i sommer!

– Et av de beste vinterferietilbudene vi noensinne har hatt!

Vinterferien byr på en etterlengtet opptur for mange skoleelever i Halden. Mandag til torsdag arrangerer Halden kommune og INSPIRIA science center spennende og morsomme gratisaktiviteter på Skofabrikken for barn og ungdom i alderen 6 til 16 år.

Aktiviteter for barn og unge i vinterferien

Lurer du på hva som finnes av aktivitetstilbud i Halden i vinterferien? På denne siden finner du noen av tilbudene.

Halden kommune og Frivillighet Norge inviterer til kveldskonferanse

Halden kommune ønsker å utarbeide en frivillighetspolitikk og har inngått et samarbeid med Frivillighet Norge. Som en del av samarbeidet inviteres lag og foreninger til et møte 22. mars der vi gjerne tar imot gode innspill til arbeidet med frivillighetsplanen.

Lettelser i koronatiltakene

Regjeringen fjerner alle forskriftsfestede tiltak mot covid-19, men har fortsatt noen råd og anbefalinger som er lurt å kjenne til. Endringene gjelder fra lørdag 12. februar kl. 10. Her er oversikten.