Anbefaler å unngå reiser

Det pågår et alvorlig smitteutbrudd med mutert virus i Nordre Follo kommune. Sannsynligheten for videre smittespredning er stor og derfor anbefales haldensere å unngå reiser de neste dagene.

Tillat med alkohol til mat

Nå kan serveringsbransjen i Halden igjen tilby alkoholholdig drikke til gjester som skal spise mat. Samtidig må gjestene huske på at det fortsatt er strengt smittevern som gjelder.

Ta i bruk Fritidskortet

1. januar startet en ny periode med Fritidskortet, og det er nå fylt opp med nye 1000 kroner

Vær forsiktig!

Om du skal ut og kjører må du være forberedt på at det er mange glatte veier etter snøfallet, som nå stort sett har gått over til regn.

Kan bli mer karantene med nye koronaregler

Både regjeringen og Halden kommune justerte koronareglene mandag. Det åpnes for aktiviteter for barn og unge og flere mennesker vil kunne treffes. Halden-samfunnet må være forberedt på at dette kan medføre noe økt behov for karantene.

Vannlekkasje gir lavt vanntrykk

Grunnet en stor vannlekkasje har mange i Rokke, Brekkerød og Brødløs vært uten vann lørdag morgen. Det vil være lavt vanntrykk en god stund utover lørdagen, etter at vannet er tilbake.

272 haldensere har fått koronavaksine

Nå har vi gjennomført de to første ukene med koronavaksinering. I løpet av disse ukene har 272 haldensere fått vaksinen.

Tilbake til gult nivå

Fra mandag kan barnehager og barneskoler i Halden igjen praktisere smitteberedskap på gult nivå.

Snørydding og strøing

Vinteren har kommet og vi er godt i gang med brøyting i Halden. Alle brøyteroder blir tatt fortløpende og strøing blir startet ved behov.

Flytter koronatesting til Svinesund

Koronatestingen av haldensere flytter fra Os til Svinesund. Dermed vil all koronatesting i Halden være samlet på samme sted fra onsdag.