Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Ni av ti skogbranner skyldes menneskelig aktivitet

Hittil i sommer har vi vært så heldige å ha lange perioder med sol og fint sommervær. Men det gjør det også veldig tørt i skog og mark. Brannvesenet oppfordrer alle om å være obs på brannfaren og opptre forsvarlig.

Hva skal Os allé 3 hete?

Avstemning: Haldenserne har levert inn 370 forslag til nytt navn på bygningen i Os allé 3 - bygningen som ikke lenger skal hete Storsenteret. Nå har en jury valgt ut 4 finalister. Se navnealternativene og gi din stemme her!

Tilrettelagt med universell utforming

Badeplassen på Ystehedeneset nyter godt av midler fra det lokale steinbruddet på Skriverøya.

Oppgradert sansehage

På Bergheim bo- og aktivitetssenter har uteområdet fått en makeover. Aktivitet- og frivillighetskoordinator Anne-Berith Stangebråten sendte søknad om midler og Irene Østnes og Timm Karlsen i parkavdelingen stod klare til å utføre arbeidet.

Enklere å leie arrangementsutstyr

Nå kan Halden kommunes arrangementsutstyr leies digitalt og tilgjengeligheten blir bedre. Det gjør det enklere både for utleier og de som skal lage arrangementer i Halden.

Dobling over Svinesund på en uke

Antall utførte koronatester på Svinesund er nok en bekreftelse på at trafikken har økt voldsomt den siste uka, men det er få som tester positivt på grensen.

Viken Fylkeskommune lyser ut 60 millioner til korona-rammede bedrifter

Nå kan bedrifter i Viken igjen søke om pengestøtte til opplæringstiltak for egne ansatte.

Remmen svømmehall er åpen til og med 3.juli 2021

Vanligvis stenger svømmehallen for sommeren ved skoleslutt, men i år ønsker de å tilby badegjestene en litt lenger sesong.

Feiret broen og naboskapet

I dag, 15.juni 2021, fyller den gamle Svinesundbroen 75 år. Årsdagen ble behørig feiret med taler fra begge sider av grensestreken, innbudte gjester og Hogdals spelmanslag som skapte stemning med trekkspill og fele.

Navnekonkurranse om Os allé 3

Hjelp oss å finne det nye navnet til Os allé 3 – tidligere kjent som Halden storsenter! Vil du være med på navnekonkurransen, må du sende oss ditt forslag innen onsdag 23. juni 2021 klokken 08.00. Du kan vinne premier.