Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Lyst til å prøve Pump track?

Vår nyvinning i aktivitetsløypa langs Elvepromenaden er for de som liker å utfolde seg på sykkel.

Rådhuset arver utstyr fra helsehuset

En god idé fra en av kommunens vaktmestere gjør at kommunen sparer penger og sikrer gjenbruk. Utstyr fra helsehuset som ellers ville blitt kastet, skal nå installeres på rådhusets tak.

Tar imot 28 nye lærlinger

Halden kommune tar imot 28 nye lærlinger i høst. Med dette har kommunen nådd målet om å ha minst to lærlinger per 1000 innbyggere.

Vinneren er kåret

Halden bibliotek har fått prosjektmidler fra Sparebankstiftelsen DnB til å utsmykke et formidlingsrom i barne- og ungdomsavdelingen i det nye biblioteket i Skofabrikken. Det løste de ved å utlyse en utsmykningskonkurranse.

Nå er anleggsarbeidet i gang

Nå er anleggsgjerdene montert rundt gamle Os skole og Halden bad. Anleggsarbeidet har startet og første oppgave er å rydde plass til ny skole og idrettsanlegg.

Evakuering etter brann

Beboere i en boligblokk på Glenne er evakuert grunnet brann. Også naboer til boligblokken bes nå om å evakuere.

I år blir valgkortet digitalt

Til årets stortingsvalg vil de fleste velgere få digitale valgkort og ikke papirkort som tidligere. Utsendelsen av digitale valgkort har startet.

Sykler til inntekt for Barnekreftforeningen

Torsdag 8.juli gikk startskuddet for en sykkeltur fra Halden til Trondheim. Team Rynkeby sykler som en del av sin årlige dugnad for Barnekreftforeningen.

Flere kan nå få redusert foreldrebetaling for SFO-plass

Tidligere har foreldre med barn i 1. og 2.trinn kunnet søke om redusert foreldrebetaling. Fra 1. august vil redusert foreldrebetaling til foreldre med lav inntekt også gjelde for 3. og 4. trinn.

Svindlere prøver å lure haldensere ved å utgi seg for å være Skatteetaten

Flere privatpersoner i Halden har de siste dagene fått en melding om at de skylder eiendomsskatt. Dette er svindel!